Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Att arbeta hos oss

Vi är många. Vi är olika. Vi gör olika saker. Tillsammans är vi Nyköpingshem!

Miljvärde Anna och fastighetsarbetare Ammar delar ut kassar för sopsortering och återvinning vid ett lastbilsflak.

Service i alla lägen

Varje dag, året runt

På Nyköpingshem vet vi vad det betyder att ge god service - i alla lägen. Varje dag, året runt ser vi till att det är bra att bo hos oss. Riktigt bh. För att ha en bostad att trivas i betyder mycket – oavsett läge i livet. Det gör vårt jobb viktigt.

Alla som jobbar på Nyköpingshem bidrar till att det är helt, hyra, snyggt och tryggt i våra bostadsområden runt om i kommunen, men vi gör det på olika sätt. I vissa yrkesroller märks det direkt, i andra indirekt genom att värdeorden engagerad, ansvarsfull, lyhörd, professionell och affärsmässig genomsyrar allt vi gör - oavsett vad vi gör.

Utvecklingen av digitala tjänster har stor betydelse just nu. Vi strävar efter att hitta nya smarta sätt att arbeta som kan ge våra hyresgäster ännu bättre service. På den resan vill vi att medarbetarna är med och bidra genom att öppna för förändringar som leder framåt.

Hos oss bor människor av många olika nationaliteter. Därför är språket, viljan och förmågan att kommunicera med hyresgästerna viktigt. Att kunna fler språk är en fördel och en mångkulturell arbetsplats där kunskaper, erfarenheter och olikheter blandas gör oss redo att möta dem vi finns till för, varje dag, året runt.

Det här gör vi på jobbet

Rekryteringsfilmer

Nyfiken på vad vi gör på jobbet? En massa roligt! Och nödvändigt. Vi är engagerade, ansvarsfulla, lyhörda, professionella och affärsmässiga. En trailer och fem teasers ger dig en inblick i hur vår vardag ser ut. Se och njut.

Mitt jobb

Berättelserna om oss som jobbar på Nyköpingshem. Läs och njut.

Lediga jobb

Vill du också bli en av oss? När vi har lediga tjänster publiceras de här. Sök och njut.

Antal anställda
Omkring 80 tjänster

30 olika yrken 
Administrativ assistent, administrativ chef, besiktare, bokonsulent, driftreparatör, drifttekniker, driftchef, ekonomiassistent, ekonom, ekonomicontroller, fastighetsarbetare, fastighetsreparatör, fastighetsservicechef, miljösamordnare, HR-ansvarig, IT-ansvarig, kommunikationsansvarig, kundcenterchef, kundvärd, miljövärd, målare , områdesassistent, områdeschef, operativ verksamhetschef, projektchef, projektassistent, projektledare och uthyrare, vd och vice vd.