Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Aktuellt

Här kan du läsa nyheter och pressmeddelanden om aktiviteter och annat som är på gång hos oss.

Åtta lokala företag inom sport, friskvård, skönhet, mat och teknik ger dig fina rabatter som gäller hela maj. Kolla vilka de är!

Pressmeddelande: Alla har rätt till en trygg hemmiljö. Kvinnor, män och barn. Det är utgångspunkten för den extrasatsning som styrelsen för Nyköpingshem beslutat om för att stärka personalens möjligheter att visa civilkurage och omtanke om hyresgästerna.

Inom Nyköpingshem finns kvarterslokaler som du som bor hos oss får låna utan kostnad. Under pandemin har de varit stängda men nu öppnar de igen och du kan boka dem för möten och kalas genom ditt lokalombud.

På MSB:s hemsida finns kartor för att söka efter var du hittar närmaste skyddsrum samt svaret på vanliga frågor om skyddsrum.

Bolotto är en bra chans till en lägenhet för dig som inte hunnit spara ihop så många köpoäng - och som är beredd att flytta in fort. Ungefär en lägenhet i månaden ingår i det nya systemet.

77 procent ger Nyköpingshem högsta betyg för service och kundbemötande, något som placerar oss i topp 5 av de bästa i landet. 

1 2