Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Aktuellt

Här kan du läsa nyheter och pressmeddelanden om aktiviteter och annat som är på gång hos oss.

Den 18-19 mars är Nyköpingshem med på Bomässan på Rosvalla. På temat "Välkommen hem!" har vi byggt en cafémonter där det bjuds på trevliga samtal om hur det är att bo hos oss, och det kanske allra hemtrevligaste som finns - kaffe och kanelbulle. 

Kickis Terrass har blivit vår restaurangpartner och har ett generöst erbjudande: valfri förrätt eller dessert på köpet när du beställer från à la carte-menyn - det kallar vi en riktig guldkant!

Tisdag och onsdag 17-18 januari har vi stängt på Nyköpingshem. Akuta fel hanteras av vår jour via telefonnummer 0155-755 05.

Från den 1 december startar vi upp med nya rejäla Guldkantsrabatter till dig som bor hos oss - från det lokala näringslivet! Erbjudandena sträcker sig ända fram till den 31 augusti för att du ska hinna ta del av dem, när det passar dig.

Den 7 november går en enkät med frågor från Nyköpingshem ut via mejl till samtliga hyresgäster. Frågorna handlar om ifall det finns något som upplevs som otryggt i närmiljön och vilka platser och handlingar det då rör sig om.

1 2 3 4