Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Nyheter

Den 24 april 2023 hölls årsstämma i Nyköpingshem AB. Ägaren representerades av Urban Granström och bolagsstyrelsen för den nya mandatperioden valdes.

Våren har låtit vänta på sig men nu är sandupptagningen på gång i alla våra områden!

Den 18-19 mars är Nyköpingshem med på Bomässan på Rosvalla. På temat "Välkommen hem!" har vi byggt en cafémonter där det bjuds på trevliga samtal om hur det är att bo hos oss, och det kanske allra hemtrevligaste som finns - kaffe och kanelbulle. 

Kickis Terrass har blivit vår restaurangpartner och har ett generöst erbjudande: valfri förrätt eller dessert på köpet när du beställer från à la carte-menyn - det kallar vi en riktig guldkant!

Tisdag och onsdag 17-18 januari har vi stängt på Nyköpingshem. Akuta fel hanteras av vår jour via telefonnummer 0155-755 05.

Från den 1 december startar vi upp med nya rejäla Guldkantsrabatter till dig som bor hos oss - från det lokala näringslivet! Erbjudandena sträcker sig ända fram till den 31 augusti för att du ska hinna ta del av dem, när det passar dig.

Den 7 november går en enkät med frågor från Nyköpingshem ut via mejl till samtliga hyresgäster. Frågorna handlar om ifall det finns något som upplevs som otryggt i närmiljön och vilka platser och handlingar det då rör sig om.

Har du sett att det dykt upp nya skyltar i ditt bostadsområde? Känner du igen låten eller filmen de relaterar till?

Onsdagen den 21 september har vi stängt för att träffas hela företaget tillsammans. Välkommen åter på torsdag! Och du, här på webben finns massor av information om din bostad, så prova gärna söka svaret på din fråga här.

Utomhusbio, pizza, visning av blåljusbilar, innebandy, friidrott och fotboll är vad som står på helgen nöjesmeny som äger rum i Brandkärr och på Folkungavallen. Kom och låt dig roas utan att det kostar någonting.

Nu får du personlig service igen på telefon måndag-torsdag klockan 9-12, 13-15 och fredag 9-12. Vill du träffa oss tar vi emot dig i kundcenter vardagar mellan 10-12 om du inte förbokat ditt besök en annan tid.

1 2