Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Byggde bo i Stormfågeln

I januari gick flyttlassen till de båda nybyggda husen i kvarteret Stormfågeln i Rosenkälla. Kvadrat har följt bygget från start och nu får vi följa med hem till paret Lovisa och Daniel Angervik.

Ett alldeles rökfritt boende. Det var avgörande när Lovisa och Daniel beslöt sig för att lämna ettan på Höglundavägen för tvåan här på fjärde våningen. Att bo sprillans nytt och modernt lockade också.

Efter några månader har de, de båda katterna och hunden, bott in sig. De utforskar skogspartierna i närheten, cyklar till sina jobb och vet hur de vill ha möbleringen. En diskmaskin är installerad och snart ska ett skrivbord införskaffas som de kan ha till pyssel och annat.

- Vi gillar att det är öppet och luftigt mellan kök och vardagsrum. Men vi saknar skafferiet... Fast att ha ett separat sovrum och den fantastiska balkongen att fylla med grönska överväger förstås, intygar de.

Önskedrömmen vore att i framtiden glasa in balkongen, för på den här adressen planerar Lovisa och Daniel att stanna länge.

 

Lovisas och Daniels lägenhet

  • Ängstugevägen 1A
  • Våning 4
  • 2 rum och kök
  • 53,7 kvm
  • 7 800 kronor/månad (2020)

 

Kvadrat nr 1 2020

Text: Carina Wilhelmsson
Foto: Bobo Lindblad