Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Nu börjar 75-årsfirandet på allvar

Pressmeddelande: Så här firar Nyköpingshem 75 år i allmännyttans tjänst - med hela stan!

2024 är året som det kommunala bostadsbolaget firar 75 år och ställer till med festligheter som sträcker sig över större delen av året.

I 75 år har Nyköpingshem haft en lång, hållbar relation till Nyköpingsborna, och vice versa. Som Nyköpings största hyresvärd känns det därför naturligt att vilja fira jubileet med så många som möjligt. Ett av greppen är den turné som startar den 4 maj i Stenkulla och som tar sig vidare till ytterligare 13 bostadsområden. Turnén kallas smått skämtsamt Kaffedags Deluxe tour 2024, för att markera att i år blir det något lite mer extra än en vanlig fika.

- Dialogen med hyresgästerna är alltid viktig och i år vill vi passa på att lära känna dem på ett festligare sätt än vanligt, säger Johan Eriksson, vd vid Nyköpingshem.

Personalen styr om sin arbetstid och jobbar de här lördagarna för att ta chansen att träffa så många hyresgäster som möjligt på deras hemmaplan.

- Vi har också bjudit in lokala föreningar att vara med och aktivera barn och unga, berättar Johan Eriksson. Vi ser fram emot en folkfest när vi dyker upp och förenar nöjet med nyttan av att folk faktiskt kan ha en öppen dialog med oss om sådant som engagerar dem.

- Vi har med personal från olika avdelningar för att spegla verksamheten och de tycker att det ska bli roligt att träffa hyresgästerna och även folk som vill veta mer om hur det är att bo hos oss. Alla är välkomna att hänga på turnén!

I augusti väntar ännu mer folkfest. Då bjuder Nyköpingshem in till två danskvällar på Åkrokentorget.

- I år är vi med och arrangerar Park till Park och har bjudit in Matz Bladhs och Titanix, så Nyköpingsbor - putsa dansskorna och kom ut och njut av två förhoppningsvis ljumma augustikvällar!

 

Här finns turnéplanen och medverkande föreningar.

 

För mer information, kontakta

Johan Eriksson

Vd, Nyköpingshem

0155-755 43

johan.eriksson@nykopingshem.se