Visning av lägenhet

Vi genomför nästan alltid gemensamma visningar för flera sökande. Nyköpingshems personal är med på visningen och ofta får du möjlighet att träffa nuvarande hyresgäst också.

 

När bokningstiden är över för en lägenhet så kallar vi de med mest köpoäng till visning av lägenheten. På visningen får du även möjlighet att se förråd, tvättstuga, miljöhus osv. Efter visningen ska du, normalt senast nästa arbetsdag, ha svarat ja eller nej till om du är fortsatt intresserad av lägenheten. Detta gör du enklast under Mina Sidor här på hemsidan.

 

Kallelse skickas ut

Kallelsen till visningen får du en tid innan via e-post. Har du valt (på Mina Sidor) att få inbjudan via vanligt brev, kommer det den vägen istället.

 

Vi visar bara en gång

Om inte visningstiden passar dig så rekommenderar vi att du försöker få någon annan att gå i ditt ställe. Du har kanske en vän, en släkting eller någon annan som känner dig bra och kan vara dina "ögon" i lägenheten.

Vi visar bara lägenheten en gång, så det är viktigt att du tar möjligheten att se den ordentligt.

 

TÄNK PÅ ATT

Vi visar bara lägenheten en gång. Var därför noga med att kontrollera att lägenheten motsvarar just dina behov och önskemål.

Det finns dessvärre ingen "ångerrätt" efter att du väl har flyttat in. Då är det uppsägningsreglerna som gäller.