Våra områden

Karta
 

Ringvägen

Lugna kvarter, men bara ett stenkast från hamnen och centrum
 
Stäng
 

Isaksdal

Med ett utmärkt läge mellan skog och stad. Här har du det flexibla boendet som de flesta vill ha.
Områdesbild
 
Stäng
 

Brandholmen

Med havet som granne och en stor härligt grön innergård. Här bor du med extra allt. Mitt i en stad som bokstavligen växer.
Områdesbild
 
Stäng
 

Spelhagen

På klassisk industrimark har ett av Nyköpings mest attraktiva bostadsområden under senare år växt fram. Hamnens nöjesstråk och slottets historiska vindslag finns på nära håll.
Områdesbild
 
Stäng
 

Stenkulla

Barnfamiljens bästa boende! Nära skola, stad, affär och natur. Byggt på 60-talet, men har under senare år renoverats successivt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Fågelbo/Tessin

Gammalt möter nytt. Fågelboområdet byggdes först på 1950-talet, men nu växer en helt ny stadsdel upp i den södra delen.
Områdesbild
 
Stäng
 

Centrum Öster

Centrala Nyköping har mycket av småstadsidyllens bästa. Ån slingrar sig genom kvarteren. Restauranger och det kommersiella utbudet är stort.
Områdesbild
 
Stäng
 

Stigtomta

Två mil nordväst om Nyköping ligger det lilla samhället Stigtomta. Här är sammanhållningen god och många söker sig hit för tryggheten det aktiva livet.
Områdesbild
 
Stäng
 

Tystberga

Det aktiva samhället Tystberga sprudlar av liv. Här finns också allt du behöver i din vardag som servicebutik, skola, barnomsorg med mera.
Områdesbild
 
Stäng
 

Nävekvarn

Vid Bråvikens strand ligger det gamla idylliska brukssamhället Nävekvarn. Samhället karakteriseras av god sammanhållning och ett aktivt hembygdsliv.
Områdesbild
 
Stäng
 

Centrum Väster

På väster har du nära till stadens puls. Här trängs affärer med restauranger och caféer. Pendlar du till arbete så ligger både buss- och tågstation på nära håll.
Områdesbild
 
Stäng
 

Arnö Långsätter

På Långsätter smälter våra radhus in fint med områdets övriga småhuskaraktär. Området är barntätt. Och barnvänligt. Många lägenheter har uteplatser och en egen liten täppa.
Områdesbild
 
Stäng
 

Östra Villastaden

Idylliskt boende utmed Nyköpingsån. Promenadavstånd till såväl stadens centrum som tågstationen.
Områdesbild
 
Stäng
 

Rosenkälla

Lugnt och trivsamt område i östra Nyköping. Nära till såväl natur och Rosvallas eventcenter. Numera också med egen vårdcentral i området.
Områdesbild
 
Stäng
 

Arnö Herrhagen

Norra delen av Arnö har både nära till stadens centrum, vattenkontakt och en välsorterad livsmedels. Vad mer kan behövas?
Områdesbild
 
Stäng
 

Brandkärr

Ett bostadsområde i norra Nyköping - fullt av liv och rörelse. Med mycket välplanerade lägenheter och nära till det mesta är det ett bra bostadsval. Här är det lätt att leva!
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta