TV och bredband

Vi strävar så klart efter att kunna erbjuda våra hyresgäster en attraktiv och flexibel lösning för TV- och bredbandstjänster. Beroende på tekniska och ekonomiska förutsättningar ser det lite olika ut i vårt fastighetsbestånd.

Nyköpings centralort

Via kabel-tv-nät

De allra flesta lägenheterna är anslutna till ett kabel-tv-nät där det ingår ett 15-tal kanaler i hyran. Vill du få tillgång till ytterligare kanaler vänder du dig till ComHem. Där kan du också beställa bredband.

Via datauttag

I nästan alla lägenheter i Nyköping har vi också ett fiberanslutet datanät. Uttaget är märkt med "Tele2" och sitter vanligtvis i hallen. Idag har vi avtal med Bredbandsbolaget/Telenor och tjänster i deras nät och det är dit du vänder dig för beställning av tjänster.

I samband med nybyggnad eller större ombyggnad (inte vid stamrenovering) ansluter vi numera lägenheterna till Nyköpings egna stadsnät, Gästabudsstaden. Det nätet är helt öppet och du beställer själv det du önskar av tv, bredband och fast telefoni.

Vi har också några fastigheter som är anslutna till Telias tjänster.

Nävekvarn, Stigtomta och Tystberga

Via datauttag

I alla våra lägenheter utanför Nyköping har vi installerat och förberett för framtidens tv och bredband. Samtliga lägenheter är anslutna till stadsnätets öppna fibernät, Gästabudsstaden.

Du väljer alltså själv vilka tv-kanaler och vilken bredbandshastighet du vill ha.

Lägenheterna var tidigare anslutna till en central tv-anläggning som fanns i varje hus, men det är nu bortmonterat.

 

LÄNKAR TILL VÅRA PARTNERS

ComHem

Bredbandsbolaget

Gästabudsstaden

Telia