Områdesassistent

I snart 70 år har Nyköpingshem spelat en viktig roll i kommunens expansion och bostadsutveckling genom att bygga nytt, bygg till och bygga om. Med drygt 3 800 bostäder är vi Nyköpings ledande bostadsföretag med gott om nöjda hyresgäster. Det tänker vi fortsätta att vara i 70 år till. Minst.

Vi är nu inne en spännande fas med att omorganisera oss för att ha de bästa förutsättningarna att möta framtidens utmaningar. Är du intresserad av att arbeta med fastighetsförvaltning?

Gillar du att ha mycket på gång samtidigt? Just nu söker vi en områdesassistent till ett av våra förvaltningsområden, en helt ny tjänst som du har möjlighet att vara med och forma.

Arbetet som områdesassistent innebär att du utför arbetsuppgifter som ingår i fastighetsägaransvaret: utför, samordnar och sammanställer du ronderingar och handlägger skadegörelseärenden. Du har också kontakt med vissa avtalsentre-prenörer och följer upp deras arbete. I rollen ingår även andra administrativa uppgifter som uppmärkningsarbeten, namnbyten samt revidering av ritningar.

Din profil

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du uppnår goda resultat genom att planera, strukturera och göra rätt prioriteringar i ditt arbete. Du har lätt för att anpassa dig i olika situationer och ändrar ditt tillvägagångssätt om så krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din bakgrund

Du har en gymnasieexamen, gärna med inriktning mot teknik eller fastighet och minst två års erfarenhet av liknande arbete. Du har god datorvana. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift och att du kan kommunicera på engelska. Meriterande är om du har erfarenhet från fastighetsbranschen.

Ansökan och sökprocessen

Vi kommer att jobba löpande med urval så vi ser helst att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast
29 april 2018

Välkommen att ansöka här!

 

 

MER INFORMATION

Är du intresserad och vill höra mer om tjänsten, kontakta
Klas Lennartsson, områdeschef FO1, 0155-755 00, e-post

 

För frågor kring rekryteringsprocessen och anställningsvillkor, kontakta
Maria Marklund, HR-ansvarig
0155-755 44, e-post

 

Facklig (Vision) kontakt är
Örjan Johansson,  0155-755 00, e-post