Fint hemma

Vi vill att du ska trivas i ditt hem. Därför erbjuder vi dig renovering med jämna mellanrum. Vi har också en hög takt i vårt allmänna renoveringsprogram där vi tar hand om både tekniska brister och behov av modernisering av hus och gårdar.

Renovering på dina villkor

Du bestämmer du själv när och hur du vill få din lägenhet renoverad. Systemet kallas hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (HLU), och är precis vad det låter som. På Mina Sidor kan du se vad som ingår i underhållsystemet för just din lägenhet och när det är planerat att utföras nästa gång.

Egen renovering

Du har naturligtvis också rätt att göra vissa renoveringar själv i din lägenhet. Det kan vara en snabbare väg att anpassa ditt hem till hur du vill ha det. Hör av dig till oss innan du sätter igång så berättar vi gärna mer om vad som gäller.

Omfattande pågående renoveringsprogram

Renovering av badrum, kök, huset och utemiljön följer det renoveringsprogram som vi jobbar med. Här är det främst det tekniska behovet och vår bedömning av behov av modernisering som styr.

Vi renoverar omkring 100 lägenheter per år, vilket betyder att det tar ungefär 40 år att gå igenom alla våra lägenheter.

Läs mer om

Beställ renovering av oss
Renovera själv

eller om...

Vårt renoveringsprogram