Fint hemma

Vi vill att du ska trivas i ditt hem. Därför erbjuder vi dig renovering med vissa periodiska mellanrum. Vi har också en hög takt i vårt allmänna renoveringsprogram där vi tar hand om både tekniska brister och behov av modernisering av hus och gårdar.

 

Renovering på dina villkor

Som hyresgäst bestämmer du själv när och hur du vill få din lägenhet renoverad. Systemet vi använder kallas hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (HLU), och namnet är också precis vad det är. På Mina Sidor kan du se vad som ingår i underhållsystemet för just din lägenhet och när det är planerat att utföras nästa gång.

 

Egen renovering

Du har naturligtvis också rätt att utföra vissa renoveringar själv i din lägenhet. Har du bara möjlighet till detta är det så klart en snabbare väg att anpassa ditt hem till hur du vill ha det.

Omfattande pågående renoveringsprogram

Renovering av badrum, köksskåp, huset och utemiljön följer det renoveringsprogram som vi jobbar med. Här är det främst det tekniska behovet och vår bedömning av behov av modernisering som styr vår plan.

Årstakten ligger på omkring 100 lägenheter per år, vilket betyder att vi matar oss igenom vårt fastighetsbestånd ungefär med 40 års cykel.

 

 

Läs mer om

Beställ renovering av oss
Renovera själv

eller om...

Vårt renoveringsprogram