Bostadskö

Nyköpingshem jobbar sedan många år med bostadskö. Det ger lika möjligheter till en ny bostad, oavsett vem du är eller var du kommer ifrån.

 

Bostadskö genom köpoäng

Du börjar samla köpoäng så fort du registrerat din intresseanmälan. Du får en köpoäng för varje dag du står i kö. Genom att se till att din intresseanmälan hålls aktuell samlar du på dig fler och fler poäng.

Din intresseanmälan, och därmed också dina köpoäng, raderas när du skriver ett hyresavtal med oss. Ny intresseanmälan startas ej upp automatiskt. Önskar du åter stå i vår bostadskö och samla nya poäng får du själv registrera om dig via vår hemsida. Det kan du tidigast göra 15 dagar efter kontraktskrivning.

 

Senior- och ungdomslägenhet

När vi publicerar lediga lägenheter på vår hemsida som är särskilt avsedda för seniorer eller ungdomar får den som har rätt ålder automatiskt förtur framför den som inte har det. För en seniorlägenhet betyder det att en senior (65 år eller äldre) alltid hamnar före en icke-senior, oavsett kötid.

Samma sak, fast omvänt, gäller ungdomslägenheter där du räknas som ungdom upp till 27 år.

 

 

DIN INTRESSEANMÄLAN

Din intresseanmälan är giltig i ett (1) år. Din anmälan förlängs automatiskt när du loggar in.

Har du inte loggat in på länge, och du har en registrerad e-post-adress, kommer du att få en påminnelse i god tid innan din anmälan går ut.

Det är alltid ditt eget ansvar att se till att din intresseanmälan inte förfaller. Kom alltså ihåg att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade under Mina Sidor.