Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehållet Nyheter Till sök

Nyheter 2022

Har du sett att det dykt upp nya skyltar i ditt bostadsområde? Känner du igen låten eller filmen de relaterar till?

Onsdagen den 21 september har vi stängt för att träffas hela företaget tillsammans. Välkommen åter på torsdag! Och du, här på webben finns massor av information om din bostad, så prova gärna söka svaret på din fråga här.

Utomhusbio, pizza, visning av blåljusbilar, innebandy, friidrott och fotboll är vad som står på helgen nöjesmeny som äger rum i Brandkärr och på Folkungavallen. Kom och låt dig roas utan att det kostar någonting.

Nu får du personlig service igen på telefon måndag-torsdag klockan 9-12, 13-15 och fredag 9-12. Vill du träffa oss tar vi emot dig i kundcenter vardagar mellan 10-12 om du inte förbokat ditt besök en annan tid.

"Tillsammans Framåt" var namnet på den aktivitetsdag som MS Ungdomsförening arrangerade i Brandkärr på fredagseftermiddagen den 18 juni med stor uppslutning från olika håll i stan.

Vilket material är bäst när vi bygger för framtiden? Om det handlade det seminarium som Nyköpingshem bjudit in bolagsstyrelsen till den 13 maj.

Åtta lokala företag inom sport, friskvård, skönhet, mat och teknik ger dig fina rabatter som gäller hela maj. Kolla vilka de är!

Inom Nyköpingshem finns kvarterslokaler som du som bor hos oss får låna utan kostnad. Under pandemin har de varit stängda men nu öppnar de igen och du kan boka dem för möten och kalas genom ditt lokalombud.

På MSB:s hemsida finns kartor för att söka efter var du hittar närmaste skyddsrum samt svaret på vanliga frågor om skyddsrum.

Bolotto är en bra chans till en lägenhet för dig som inte hunnit spara ihop så många köpoäng - och som är beredd att flytta in fort. Ungefär en lägenhet i månaden ingår i det nya systemet.

77 procent ger Nyköpingshem högsta betyg för service och kundbemötande, något som placerar oss i topp 5 av de bästa i landet. 

1 2